Kerststallentocht

Kerststallentocht Lier 2023

Op een unieke manier de Kerstsfeer opsnuiven?

RESERVEER SNEL


Iedere avond van 15 t.e.m. 30 december 2023
Vertrekken om 18u00, 19u15 en 20u30.

We starten in de pop-upherberg “speeltuin Stadspark, Netelaan” te Lier.


Voor de vierde winter op rij rijdt een oude pakmobiel door Lier! Het wordt stilaan een traditie die bij de eindejaarsperiode hoort, zoals kalkoen bij Kerst.

We starten aan onze gezellige pop-upherberg aan de speeltuin Stadspark in Lier. Eerst maken we een korte wandeling in de binnenstad. Vervolgens pikt onze charmante wagen jou en je gezelschap op voor een rondrit. Hier en daar houden we halt voor verhalen, muziek of een hapje en een drankje. Onderweg zorgt de Zingende Schoenmaker gegarandeerd voor ambiance!

Meer dan 1.500 tevreden deelnemers genoten in 2022 al van deze unieke succesformule. Tegelijk is de vierde Kerststallentocht anders dan de vorige edities. Nieuwe locaties, straffere verhalen, humor en muziek. Elke winter opnieuw doen we ons best om iedereen nog meer te verwonderen!

De Kerststallentocht duurt ongeveer twee uur en eindigt opnieuw aan de herberg. Deze locatie ligt op amper 200 meter van de parkings CC De Mol en Gasthuisvest. Gezinnen, families, grote groepen, bedrijven of verenigingen,… iedereen welkom!

Prijs

  • € 20 (volwassene)
  • € 18 (5-12 jaar)
  • gratis (-4 jaar, op schoot)

 

Tickets & info

boekingen@dezingendeschoenmaker.be

0497 40 34 96 (Brigitta)